Op naar Grutte Pier

In luxe sloep met schipper naar Grutte Pier in Kimswerd
Reserveer

Vanuit Bolsward varen we naar bestemming Kimswerd, het dorp van Grutte Pier. Meteen bij vertrek wordt er getrakteerd op koffie/thee met Friese oranjekoek en ga je genieten van het Friese platteland waarbij we door de dorpen Schettens en Witmarsum varen. Vervolgens varen we langs Arum om na ± 2 uren af te meren in Kimswerd waar in hotel ‘Greate Pier’ kan worden genoten van een overheerlijke Friese lunch met o.a. soep, belegde broodjes, koffie, thee, melk en verse jus d’orange. Na de lunch volgt een bezoek met rondleiding aan de oudste kerk van Friesland, de Laurentiuskerk, om daarna via wederom Arum, Grauwe Kat en Hichtum weer terug te varen naar Bolsward. Aan boord kan gedurende de hele tocht gebruik worden gemaakt van een goed gevulde koelbox met bier, witte wijn en diverse frisdranken.

 

In samenwerking met: Hotel 'Greate Pier' te Kimswerd (www.hotelgreatepier.nl)
Heerlijk knuffelen met de alpaca's in Schraard

Alpacaboerderij 'Gewoon thûs'.

Bezoek de Alpacaboerderij in Schraard inclusief high-tea, t/m 8 personen ook mogelijk met de ELEKTRISCHE PETTERSLOEP!

Theetuin 'Kootje bij de brug' in Wolsum

Boot & hôte

Culinair en cultureel genieten in en om Bolsward en bij de mooiste theetuin van Súdwest Fryslân. Ook te combineren met 'Fietsen & varen door Friesland'.

Schaats Elfstedenroute varen in sloep met fietsen aan boord

Elfstedentocht varen & fietsen

De elfstedentocht fietsen en tussen Bolsward en Kimswerd vaar je de route van de schaats Elfstedentocht. Inclusief koffie/thee met Friese oranjekoek en gekoelde drankjes.

Fietsen en varen komen bij elkaar in Friesland

Fietsen & varen door Friesland

Een mooie combi om Friesland zowel op de fiets als vanuit een sloep te ontdekken. Inclusief gekoelde drankjes en snacks. Kosten afhankelijk van fietskeuze. Ook te combineren met 'Boot & hôte'.

Excursie in de Friese Bierbrouwerij, distilleerderij en proeflokaal

Gebrouwen vaart

Een mooie combinatie van een excursie in De Friese Bierbrouwerij, distilleerderij en proeflokaal met aansluitend onder het genot van een Us Heit biertje een sloepentocht door en om Bolsward. Kosten afhankelijk van rondleiding en proeverij.

Syb van der Ploeg, zanger van De Kast

Varen met Syb

Met Syb van der Ploeg, i.d.d. van 'De Kast', aan boord varen we in de comfortabele sloep naar een idyllische plek voor een privé concert. INCLUSIEF CATERING!