Gebrouwen vaart

Excursie in de Friese Bierbrouwerij, distilleerderij en proeflokaal
Reserveer

De Friese Bierbrouwerij is een klein familiebedrijf, die maar liefst acht verschillende speciaalbieren brouwt. Ben je benieuwd hoe ze dit brouwen en stoken reserveer dan dit arrangement en geniet van een interessante rondleiding om daarna in één van de proeflokalen, of bij mooi weer op het terras pal naast de hoptuin te genieten van één van de Us Heit bieren. Vervolgens maak je een korte wandeling naar de steiger bij de oude stadswal waar je in de luxe Beenakkersloep stapt voor een mooie tocht om en door Bolsward eventueel i.c.m. nog een lekker Us Heit biertje.

In samenwerking met: De Friese Bierbrouwerij (www.usheit.com)
Theetuin Kootje bij de brug in Wolsum

Boot & hôte

Culinair en cultureel genieten in en om Bolsward en bij de mooiste theetuin van Friesland. Ook te combineren met 'Fietsen & varen door Friesland'.

Schaats Elfstedenroute varen in sloep met fietsen aan boord

Elfstedentocht varen & fietsen

De elfstedentocht fietsen en tussen Bolsward en Kimswerd vaar je de route van de schaats Elfstedentocht. Ook te combineren met 'Op naar Grutte Pier'.

Fietsen en varen komen bij elkaar in Friesland

Fietsen & varen door Friesland

Een mooie combi om Friesland zowel vanaf de fiets als vanuit een sloep te ontdekken. Kosten afhankelijk van fietskeuze. Ook te combineren met 'Boot & hôte'.

Grutte Pier in Kimswerd

Op naar Grutte Pier

Varen over de Schaats Elfstedenroute naar het dorp van Grutte Pier, Kimswerd. Incl. koffie/thee met Friese oranjekoek, lunch, bier, wijn en frisdranken. Ook te combineren met 'Elfstedentocht varen & fietsen'.

Heerlijke tapas bereidt door Harré Tapas uit Bolsward

Tapas in de sloep

Dineren aan boord in een comfortabele sloep incl. schipper met de lekkerste tapas van Harré Tapas uit Bolsward incl. consumpties.

Syb van der Ploeg, zanger van De Kast

Varen met Syb

Met Syb van der Ploeg, i.d.d. van 'De Kast', aan boord varen we in de comfortabele sloep naar een idyllische plek voor een privé concert. Incl. catering.