Elfstedentocht varen & fietsen

Schaats Elfstedenroute varen in sloep met fietsen aan boord
Reserveer

Na al het genieten tijdens de Elfstedentocht  op de fiets stap je in Bolsward in een mooie ruime sloep, ook de fietsen gaan aan boord waardoor er ruimte is voor max. 4 personen, om een gedeelte van de Elfstedentocht varend af te leggen en het gaat dan om de schaatsroute . Aan boord wordt je verwelkomd met koffie/thee en Fries appelgebak en de consumpties onderweg zijn in inbegrepen.  Vanuit Bolsward vertrekken we naar Exmorra en vervolgens varen we door de smalle grachten van Witmarsum. Na een mooie tocht door hoge rietkragen komen we bij Arum en eindigen we na plm. 2 uren varen in Kimswerd, het drop van Grutte Pier. In Kimswerd kan je eventueel gaan genieten van een heerlijke lunch bij Hotel Greate Pier. Wil je een zorgeloos Elfsteden arrangement dan adviseren wij dit door Elfstedentrips.com te laten regelen, voor een overnachtingen kan je o.a. terecht bij B&B Elfstedenstate.

In samenwerking met: Elfstedentrips.com
Heerlijk knuffelen met de alpaca's in Schraard

Alpacaboerderij 'Gewoon thûs'.

Bezoek de Alpacaboerderij in Schraard inclusief high-tea, t/m 8 personen ook mogelijk met de ELEKTRISCHE PETTERSLOEP!

Theetuin 'Kootje bij de brug' in Wolsum

Boot & hôte

Culinair en cultureel genieten in en om Bolsward en bij de mooiste theetuin van Súdwest Fryslân. Ook te combineren met 'Fietsen & varen door Friesland'.

Fietsen en varen komen bij elkaar in Friesland

Fietsen & varen door Friesland

Een mooie combi om Friesland zowel op de fiets als vanuit een sloep te ontdekken. Inclusief gekoelde drankjes en snacks. Kosten afhankelijk van fietskeuze. Ook te combineren met 'Boot & hôte'.

Excursie in de Friese Bierbrouwerij, distilleerderij en proeflokaal

Gebrouwen vaart

Een mooie combinatie van een excursie in De Friese Bierbrouwerij, distilleerderij en proeflokaal met aansluitend onder het genot van een Us Heit biertje een sloepentocht door en om Bolsward. Kosten afhankelijk van rondleiding en proeverij.

In luxe sloep met schipper naar Grutte Pier in Kimswerd

Op naar Grutte Pier

Varen over de Schaats Elfstedenroute naar het dorp van Grutte Pier, Kimswerd. Incl. koffie/thee met Friese oranjekoek, lunch, bier, wijn en frisdranken. 8 Personen ook mogelijk met de ELEKTRISCHE PETTERSLOEP!

Syb van der Ploeg, zanger van De Kast

Varen met Syb

Met Syb van der Ploeg, i.d.d. van 'De Kast', aan boord varen we in de comfortabele sloep naar een idyllische plek voor een privé concert. INCLUSIEF CATERING!