Boot & hôte

Theetuin 'Kootje bij de brug' in Wolsum
Reserveer

Je vertrekt om 15.00 uur bij ‘Kootje bij de brug’ (Wolsumer Ketting) waar je vooraf wordt getrakteerd op koffie/thee met eigen gemaakt appelgebak en een bolletje vanille-ijs. Daarna volgt een fantastische vaartocht om en door het historische Bolsward van plm. 2 uren inclusief drankjes. Tijdens de vaartocht wordt o.a. een stukje schaatselfstedentocht aangedaan en ga je genieten van het historische centrum met zijn stadhuisMartinikerk en oude stadswal. Bij terugkomst kan worden nagenoten op het terras met een magnifiek uitzicht en is het aansluitend tijd om aan tafel te gaan voor een 3 gangen Table d’Hôte (eten wat de pot schaft) met een heerlijk boeren ijsje tot besluit. Tijden in overleg naar wens aan te passen !

In samenwerking met: Kootje bij de brug (www.wolsumerketting.com)
Heerlijk knuffelen met de alpaca's in Schraard

Alpacaboerderij 'Gewoon thûs'.

Bezoek de Alpacaboerderij in Schraard inclusief high-tea, t/m 8 personen ook mogelijk met de ELEKTRISCHE PETTERSLOEP!

Schaats Elfstedenroute varen in sloep met fietsen aan boord

Elfstedentocht varen & fietsen

De elfstedentocht fietsen en tussen Bolsward en Kimswerd vaar je de route van de schaats Elfstedentocht. Inclusief koffie/thee met Friese oranjekoek en gekoelde drankjes.

Fietsen en varen komen bij elkaar in Friesland

Fietsen & varen door Friesland

Een mooie combi om Friesland zowel op de fiets als vanuit een sloep te ontdekken. Inclusief gekoelde drankjes en snacks. Kosten afhankelijk van fietskeuze. Ook te combineren met 'Boot & hôte'.

Excursie in de Friese Bierbrouwerij, distilleerderij en proeflokaal

Gebrouwen vaart

Een mooie combinatie van een excursie in De Friese Bierbrouwerij, distilleerderij en proeflokaal met aansluitend onder het genot van een Us Heit biertje een sloepentocht door en om Bolsward. Kosten afhankelijk van rondleiding en proeverij.

In luxe sloep met schipper naar Grutte Pier in Kimswerd

Op naar Grutte Pier

Varen over de Schaats Elfstedenroute naar het dorp van Grutte Pier, Kimswerd. Incl. koffie/thee met Friese oranjekoek, lunch, bier, wijn en frisdranken. 8 Personen ook mogelijk met de ELEKTRISCHE PETTERSLOEP!

Syb van der Ploeg, zanger van De Kast

Varen met Syb

Met Syb van der Ploeg, i.d.d. van 'De Kast', aan boord varen we in de comfortabele sloep naar een idyllische plek voor een privé concert. INCLUSIEF CATERING!