Varen met Syb

Syb van der Ploeg, zanger van De Kast
Reserveer

Een privé concert van Syb van der Ploeg in combinatie met een tocht in een ruime comfortabele sloep, dit unieke arrangement biedt Sloepverhuur Bolsward voor een select gezelschap tot max. 12 personen. Vanuit Bolsward varen we naar een idyllische plek buiten de stad, tijdens het varen zal Syb mooie verhalen vertellen over zijn muziekleven maar ook de sport die hij vol verve beoefend. Na het aanleggen ben je getuige van een privé concert van Syb (zang/gitaar) en schipper Richard Veltman op cajon. Tijdens dit optreden komen natuurlijk vele hits van De Kast alsook andere evergreens voorbij uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

In samenwerking met: Syb van der Ploeg ( www.sybvanderploeg.nl )
Theetuin Kootje bij de brug in Wolsum

Boot & hôte

Culinair en cultureel genieten in en om Bolsward en bij de mooiste theetuin van Friesland. Ook te combineren met 'Fietsen & varen door Friesland'.

Schaats Elfstedenroute varen in sloep met fietsen aan boord

Elfstedentocht varen & fietsen

De elfstedentocht fietsen en tussen Bolsward en Kimswerd vaar je de route van de schaats Elfstedentocht. Ook te combineren met 'Op naar Grutte Pier'.

Fietsen en varen komen bij elkaar in Friesland

Fietsen & varen door Friesland

Een mooie combi om Friesland zowel vanaf de fiets als vanuit een sloep te ontdekken. Kosten afhankelijk van fietskeuze. Ook te combineren met 'Boot & hôte'.

Excursie in de Friese Bierbrouwerij, distilleerderij en proeflokaal

Gebrouwen vaart

Een mooie combinatie van een excursie in De Friese Bierbrouwerij, distilleerderij en proeflokaal met aansluitend een sloepentocht door en om Bolsward. Kosten afhankelijk van excursie.

Grutte Pier in Kimswerd

Op naar Grutte Pier

Varen over de Schaats Elfstedenroute naar het dorp van Grutte Pier, Kimswerd. Incl. koffie/thee met Friese oranjekoek, lunch, bier, wijn en frisdranken. Ook te combineren met 'Elfstedentocht varen & fietsen'.

Heerlijke tapas bereidt door Harré Tapas uit Bolsward

Tapas in de sloep

Dineren aan boord in een comfortabele sloep incl. schipper met de lekkerste tapas van Harré Tapas uit Bolsward incl. consumpties.