Fietsen & varen door Friesland

Fietsen en varen komen bij elkaar in Friesland
Reserveer

’s Ochtends vertrek je vanuit Bolsward met je huurfiets van rijwielhandel ‘De Kroon’ voor een mooie fietstocht door het Friese landschap waarbij keuze kan worden gemaakt uit diverse routes en afstanden door bijvoorbeeld de Greidhoeke of Súdwest Fryslân. Op het eindpunt stap je in de ruime comfortabele sloep om een tocht te maken van ± 2 uren terug naar Bolsward onder het genot van een hapje en drankje. De fiets kan je laten staan en wordt opgehaald. Wil je dit combineren met een overnachting dan zijn hotel ‘Het Weeshuis’ en hotel ‘De Wijnberg’ een mooie uitvalsbasis. Kosten zijn afhankelijk van fietskeuze !

 

In samenwerking met: Rijwielhandel 'De Kroon' (www.rijwielhandeldekroon.nl)
Heerlijk knuffelen met de alpaca's in Schraard

Alpacaboerderij 'Gewoon thûs'.

Bezoek de Alpacaboerderij in Schraard inclusief high-tea, t/m 8 personen ook mogelijk met de ELEKTRISCHE PETTERSLOEP!

Theetuin 'Kootje bij de brug' in Wolsum

Boot & hôte

Culinair en cultureel genieten in en om Bolsward en bij de mooiste theetuin van Súdwest Fryslân. Ook te combineren met 'Fietsen & varen door Friesland'.

Schaats Elfstedenroute varen in sloep met fietsen aan boord

Elfstedentocht varen & fietsen

De elfstedentocht fietsen en tussen Bolsward en Kimswerd vaar je de route van de schaats Elfstedentocht. Inclusief koffie/thee met Friese oranjekoek en gekoelde drankjes.

Excursie in de Friese Bierbrouwerij, distilleerderij en proeflokaal

Gebrouwen vaart

Een mooie combinatie van een excursie in De Friese Bierbrouwerij, distilleerderij en proeflokaal met aansluitend onder het genot van een Us Heit biertje een sloepentocht door en om Bolsward. Kosten afhankelijk van rondleiding en proeverij.

In luxe sloep met schipper naar Grutte Pier in Kimswerd

Op naar Grutte Pier

Varen over de Schaats Elfstedenroute naar het dorp van Grutte Pier, Kimswerd. Incl. koffie/thee met Friese oranjekoek, lunch, bier, wijn en frisdranken. 8 Personen ook mogelijk met de ELEKTRISCHE PETTERSLOEP!

Syb van der Ploeg, zanger van De Kast

Varen met Syb

Met Syb van der Ploeg, i.d.d. van 'De Kast', aan boord varen we in de comfortabele sloep naar een idyllische plek voor een privé concert. INCLUSIEF CATERING!