Alpacaboerderij 'Gewoon thûs'.

Heerlijk knuffelen met de alpaca's in Schraard
Reserveer

Je vertrekt vanuit Bolsward richting Harlingen over de welbekende schaats Elfstedenroute, net voor Witmarsum ga je linksaf richting de Alpacaboerderij. Je hebt dan al kunnen genieten van mooie vergezichten in het Zuidwest Friese landschap en eenmaal bij de Alpaca boerderij aangekomen wordt je ontvangen door de gastvrouw. Zij heeft koffie/thee of limonade met wat lekkers voor je klaar staan en daarna mag je de, met een hoog knuffelgehalte, Alpaca’s voeren en ermee op de foto. Na een fantastische ervaring in een geweldige omgeving van plm. 45 minuten hervat je de tocht via Tjerkwerd weer naar Bolsward.

 

In samenwerking met: Alpacaboerderij 'Gewoon thûs' in Schraard
Theetuin 'Kootje bij de brug' in Wolsum

Boot & hôte

Culinair en cultureel genieten in en om Bolsward en bij de mooiste theetuin van Súdwest Fryslân. Ook te combineren met 'Fietsen & varen door Friesland'.

Schaats Elfstedenroute varen in sloep met fietsen aan boord

Elfstedentocht varen & fietsen

De elfstedentocht fietsen en tussen Bolsward en Kimswerd vaar je de route van de schaats Elfstedentocht. INCLUSIEF CATERING! Ook te combineren met 'Op naar Grutte Pier'.

Fietsen en varen komen bij elkaar in Friesland

Fietsen & varen door Friesland

Een mooie combi om Friesland zowel op de fiets als vanuit een sloep te ontdekken. INCLUSIEF CATERING! Kosten afhankelijk van fietskeuze. Ook te combineren met 'Boot & hôte'.

Excursie in de Friese Bierbrouwerij, distilleerderij en proeflokaal

Gebrouwen vaart

Een mooie combinatie van een excursie in De Friese Bierbrouwerij, distilleerderij en proeflokaal met aansluitend een sloepentocht door en om Bolsward. Kosten afhankelijk van rondleiding en proeverij.

Grutte Pier in Kimswerd

Op naar Grutte Pier

Varen over de Schaats Elfstedenroute naar het dorp van Grutte Pier, Kimswerd. Incl. koffie/thee met Friese oranjekoek, lunch, bier, wijn en frisdranken. Ook te combineren met 'Elfstedentocht varen & fietsen'.

Syb van der Ploeg, zanger van De Kast

Varen met Syb

Met Syb van der Ploeg, i.d.d. van 'De Kast', aan boord varen we in de comfortabele sloep naar een idyllische plek voor een privé concert. INCLUSIEF CATERING!